Het huis

Het huis bestaat uit een entreehalletje met kastenwand met aangrenzend een royale woonkamer en open keuken, voorzien van oven en afwasmachine. In de zithoek staat een mooie gaskachel die ervoor zorgt dat het huisje op koudere dagen snel warm is. Heerlijk genieten van de gezellige vlammen! Uiteraard is er ook een TV.

Op de benedenverdieping is verder een tweepersoons slaapkamer met boxspring bedden. Tot slot een badkamer met toilet, wastafel, douche en wasmachine. Aan weerszijden van het huisje is een gezellige slaapvliering met aan de ene kant twee losse eenpersoons bedden en aan de andere kant een tweepersoonsbed. Beide slaapzolders zijn bereikbaar via een solide trap en grotendeels afgeschermd met een balustrade.

Vanuit de woonkamer loop je door de openslaande deuren het royale terras op, waar je de hele dag kunt genieten van de zon, die aan de kust vaker schijnt dan in de rest van het land! Er is een tuinset aanwezig en wat lekkere luie stoelen om in de zon te liggen. Als het te warm wordt zorgen de bomen in de tuin of de parasol op het terras voor voldoende schaduw.

Aan de andere kant van het huisje staat een picknicktafel; de perfecte borrelplek voor in de avondzon.  Tot slot is er een BBQ, om het vakantiegevoel compleet te maken.